zaterdag 10 juli 2010

Ruime winst voor 1e oefenduel voor Jong FC Utrecht

Op zaterdag 10 juli 2010 speelde Jong FC Utrecht de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Na de eerste week training werd er vriendschappelijk gespeeld tegen de zondag 4e klasser vv RUC 1, alwaar de oud-prof Dirk van Burik hoofdtrainer is.

Een zonnige en warme dag, de thermometer gaf 32 graden aan en daarbij werd er gespeeld op het kunstgras wat door de zon zeer verwarmd was. De jonge Domstedelingen hadden van het gebin het heeft in handen. Sporadisch kon RUC een tegenaanval opzetten en gevaar kwam daarbij niet kijken. Het duurde dan ook niet lang of jong FC Utrecht opende de score. Met 2 doelpunten voor de drinkpauze en 2 erna stond het 0-4 met de rust.

IMG_2780 IMG_2748 IMG_2843

Na de rust bouwde jong FC Utrecht de voorsprong dominant uit en ging het zelfs naar dubbele cijfers. Met nog een paar gemiste kansen werd het uitreindelijk 0-11 en kon trainer/coach Robbie Alflen ondank het warme weer op een nuttige wedstrijd terugkijken.

vv RUC 1 - Jong FC Utrecht 0-11 (0-4). Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht:
1e helft: Erik Cummins, Gevero Markiet, Mike v/d Kooij, Dave Bulthuis, Randy Wolters, Elson Rosario Almeida, Zakaria Amrani, Kevin Huijsman, Evert Brouwers, Leroy George, Leon de Kogel.

2e helft: Paul v/d Helm, Gevero Markiet, Bart Vriends, Kai Heerings, Bart van Wieringen, Elson Rosario Almeida, Zakaria Amrani(80' Evert Brouwers), Kevin Huijsman, Randy Wolters, Stefano Lilipaly, Anouar Kali.