zaterdag 25 juli 2009

Winst voor Jong FC Utrecht tegen Jong Veendam

Op zaterdag 25 juli 2009 was de eerste dag van het trainingskamp van Jong FC Utrecht. Op de vroege morgen verzamelen bij het trainingscomplex Zoudenbalch om vervolgens naar Odoorn (Drenthe) af te reizen. Bij aankomst bij hotel Odoorn ('s Kaatje) de tassen naar de kamers, lunchen en verplicht rusten op de kamer. Om 15.00 uur stond immers de oefenwedstrijd tegen Jong Veendam op het programma.

Dsc04113_2 Dsc04115 Dsc04125

Daar het veld van v.v. Hunso in Exloo onvoldoende kwaliteit had werd er uitgeweken naar het veld van v.v. Valtherboys in Valthe gelegen op een kleine 3 km van het hotel. Om precies 15.00 uur werd er op het iets te hoge gras afgetrapt. De Domstedelingen hadden van het begin af aan iets meer overwicht. Beide zijden hadden wat kleine mogelijkheden waarvan je er bij Jong FC Utrecht 2 echte kansen van maken kon. In de 32e minuut was het Gregory Schaken met een steekpass op Atilla Yildirim die de 1-0 kon binnenschieten. Voor de rust had het eigenlijk 2-0 moeten staan maar Ingmar Maayen zag zijn schot gestopt worden. Hierdoor werd er met 1-0 naar de thee gegaan.

Dsc04144 Dsc04145 Dsc04150

In de 2e helft bij Jong FC Utrecht 9 wissels. Het spelbeeld bleef dezelfde. Aan beide zijden wat mogelijkheden met iets meer overwicht van de Domstedelingen die dan ook een aantal mogelijkheden tot kansen promoveerden. Een kopbal van Frank van der Zwan, net naast. En 2 gekraakte schoten in de 16m. Ook nu was het in de 32e minuut in de 2e helft de score van Ismo Vorstermans uit een penaltyveroozaakt toen Frank van der Zwan binnen de 16m naar de grond getrokken werd. Ondanks dat Jong FC Utrecht nog zoekende is met het nieuwe spelsysteem waren er met vlagen goede speelmomenten. Een nuttige oefenwedstrijd waar trainer/coach Robbie Alflen op kan gaan uitbouwen.
(Voor het verslag van Veendam klik HIER)

Jong FC Utrecht - Jong Veendam 2-0 (1-0). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling 1e helft: Erik Cummins, Mark vd Maarel, Ismo Vorstermans, Mike vd Kooij, Kevin Huijsman, Nick de Jong, Stefano Lilipaly, Gregory Schaken, Erixon Danso, Ingmar Maayen, Attila Yildirim.

Opstelling 2e helft: Andre Krul, Edwin Soenarto, Tim Noordraven, Davy Bulthuis, Kevin Huijsman, Elson Rosario Almeida, Ismo Vorstermans, Randy Wolters, Evert Brouwers, Frank vd Zwan, Tony Scheurs.

<©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten