zaterdag 18 juli 2009

Haarlem in het laatste kwartier langs Jong FC Utrecht

Op zaterdag 18 juli 2009 om 14.00 uur speelde Jong FC Utrecht een oefenwedtstrijd op het terrein van "Klein Galgenwaard" tegen HFC Haarlem. Waar de Noord-Hollanders al 3 weken bezig waren hadden de Jonge Domstedelingen net 5 dagen training in de benen.

Bij HFC Haarlem kwam Jong FC Utrecht de "oud" FC Utrecht Beloften-speler Irfan Bachdim tegen. Jong FC Utrecht moest nog erg wennen aan de nieuwe spelstijl van 4-4-2. Met Mike van der Kooij in de verdediging en Gregory Schaken op het middenveld was het een gelijkopgaande strijd met wat mogelijkheden aan beiden zijden. Toch was er een paar minuten voor de rust de 1-0 van Tony Scheurs.

Dsc03911 Dsc03932 Dsc03933

In de 2e helft betrad Jong FC Utrecht met 9 wissels het veld. De opvallenste positie was die van Randy Wolters. Hij nam vandaag de linksback in. Haarlem kreeg iets meer grip op de wedstrijd. Toch duurde het tot de 76e minuut voordat de gelijkmaker kon worden gemaakt. In de 81e minuut wist Haarlem na een snelle omschakeling de winnende binnen te schieten. Met nog maar 5 trainingsdagen achter de rug en een nieuwe spelstijl was het voor de trainers Robbie Alflen en Jean-Paul deJong geen slecht resultaat. A.s. dinsdag staat er een nieuwe test op het programa. Jong FC Utrecht speelt dan wederom op "klein Galgenwaard om 17.00 uur tegen Telstar.

Jong FC Utrecht - HFC Haarlem 1-2 (1-0).Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling 1e helft: Wesley de Ruiter, Mark van de Maarel, Tim Noordraven, Mike van der Kooij, Davy Bulthuis, Nick de Jong, Stefano Lilipally, Tony Scheurs, Gregory Schaken, Erixon Danso, Attila Yildirim.

Opstelling 2e helft: Erik Cummins, Edwin Soenarto, Ismo Vostermans, Mike van der Kooij, Randy Wolters, Elson Rosario Almeida, Gregory Schaken, Kevin Huisman, Evert Brouwers, Ingmar Maayen, Frank van der Zwan.