maandag 13 juli 2009

1e training Jong FC Utrecht

Op maandag 13 juli 2009 om 9.30 uur verzamelden Jong FC Utrecht zich op het trainingscomplex "Zoudenbalch" om aan de 1e training van het seizoen aan te vangen. Trainer/coach Rob Alflen werd hierbij geassisteerd door Jean-Paul de Jong. Onder het toeziend oog van technisch directeur Foeke Booy, hoofdscouting Edwin de Kruijff en hoofd jeugdopleidingen Koos van Tamelen werd een redelijk stevige training afgewerkt.

Dsc03740 Dsc03771 Dsc03826

De Beloften-selectie was zo goed als compleet met als afwezige David Depetris die nog met de A-selectie meetraint en als toevoeging, om 2 keepers op de training te hebben, A1-keeper Fons Mulder.
De selectie van Jong FC Utrecht die op deze 1e training op het veld stonden waren:
De spelers van vorig seizoen: Erik Cummins, Mark van der Maarel, Ismo Vostermans, Jahmill Flu, Kevin Huijsman, Nick de Jong, Evert Brouwers, Tony Schreurs, Ingmar Maayen, Erixon Danso en Frank van der Zwan.
De gekomen spelers van FC Utrecht A1: Tim Noordraven, Kai Heerings, Stefano Lilipaly, Elson Rosaria Almeida, Randy Wolters.

Dsc03749 Dsc03774 Dsc03788

De nieuwe gezichten: van Feyenoord overgekomen, de Canadese linkerverdediger/middenvelder Jacob Lensky, van FC Volendam overgekomen centrale verdediger Davy Bulthuis, van Ajax overgekomen spits Attila Yildirim en van FC Breukelen overgekomen rechtsback, Edwin Soenarto.

Voor meer foto's van de 1e training klik HIER.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten