zaterdag 31 januari 2009

Winst voor FC Utrecht A1 tegen zaterdag 1e klasser Sportlust '46

Op zaterdag 31 januari 2009 speelde FC Utrecht A1 i.v.m. de algehele afgelasting een oefenwedstrijd bij en tegen de lijstaanvoerder van de 1e klasse A Sportlust '46 1 uit Woerden. De jeugdige Domstedelingen wonnen de wedstrijd met 0-2.

Dsc01833 Dsc01860 Dsc01862

In de 1e helft was het Kenneth die Jorgin aanspeelde in de 16m die vervolgens in de 8e minuut de openingstreffer binnenschoot. In de 2e helft was het in de 74e minuut Maikel de Harder die, na de bal te hebben gekregen van Stefano, net binnen de 16m de 0-2 kon binnenschieten. Wel was er een teleurstelling voor aanvaller Randy Wolters. De snelle vleugelspits speelde de 2e helft en na 20 minuten blokte hij een schot van zijn tegenstander waarbij de bal precies op de punt van zijn schoen kreeg. Hierbij overstrekte Randy zijn net herstelde enkel enigszins waardoor hij met een pijnlijke enkel uitviel. Of de Leidse jongeling opnieuw in de lappenmand beland zal de komende dagen blijken.

Sportlust '46 1 - FC Utrecht 0-2 (0-1). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.