zaterdag 17 januari 2009

Geslaagd voor theorie examen (rijbewijs B)

Theorie_examen Woensdag 17 decmber 2008, de dag nadat Randy uit de wedstrijd geschopt was, moest de 18-jarige op voor zijn theorie-examen voor zijn autorijbewijs. De voorbereiding was op het laatste moment allerminst goed te noemen. Randy had redelijk geleerd maar met de avond ervoor i.p.v. thuis nog ff alles doornemen werd het op het ziekenhuis tijdens het wachten met pijn proberen dat te doen. Thuis voor het slapengaan toch nog maar een oefenexamen doen via internet. Met een pijnlijke nacht en eigenlijk met een beetje tegenzin omdat de gedachten niet geheel bij het examen lag besloot Randy het toch maar deel te nemen aan het examen. Met de gedachte van het uitvallen met een blessure en de pijn had de jongeling zo iets van, ik slaag toch niet, werd het examen afgelegd. Maar misschien wel door het tumult rond om het geblesseerd uitvallen en een pijnlijk scheenbeen was er geen druk. Of dit heeft bijgedragen blijft de vraag maar Randy was geslaagd voor zijn theorie-examen. Nu nog het praktijkgedeelte. Hopenlijk wordt dat examen ook in één keer gehaald.

©JW

3 opmerkingen:

  1. Nog van harte proficiat met het behalen van je theorie. Ik ben wel heel erg benieuwd of dat je het praktijk ook gehaald heb?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ook die is een paar weken later gehaald ja..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Apart om te zien dat er dit wordt uitgelicht. Heel de site draait om voetbal en dan in ene gaat het over een rijbewijs. Desalniettemin wens ik je nog vele veilige kilometers!

    BeantwoordenVerwijderen