woensdag 28 januari 2009

Helaas tegen een jonger FC Almere dan gepland

Op woensdagavond 28 januari 2009 speelde FC Utrecht A1 op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen FC Almere A1. Helaas kwam Almere niet met de afgesproken onder 23. FC Almere 1 staat op een 1e plaats en de trainer van het eerste wilde geen risico met zijn jonge spelers nemen waardoor de A-junioren met een aanvulling van B-junioren afgevaardigd werden.

Dsc01796 Dsc01803 Dsc01813

De junioren van FC Almere kwamen er niet echt aan te pas deze avond en er werd dan ook met 8-1 gewonnen door de Domstedelingen. Sporadisch kwam Almere in de buurt van het Utrechtse doel. Maar 4 minuten voor het eindsignaal werd een penalty toegekend en hadden de gasten hun eretreffer. FC Utrecht keeper Fons Mulder kwam voor beide teams uit deze avond. Toen in de 2e helft de Almere goalie een vermoedelijke duim-uit-de-kom opliep werd hij vervangen door Fons. De score verliep als volgt:
  • 1-0, 10e min, kopbal van Fernon uit een corner van Randy.
  • 2-0, 28e min, schot Randy van net binnen de 16m.
  • 3-0, 31e min, Stefano uit en penalty.
  • 4-0, 42e min, afstandschot van Zakaria net buiten de 16m.
  • 5-0, 62e min, afstandschot van Kai van 20-25m.
  • 6-0, 63e min, Otman met solo in de 16m.
  • 7-0, 73e min, Anouar op de 5m, assist Elson.
  • 8-0, 78e min, schot Nordin net binnen de 16m.
  • 8-1, 86e min, de eretreffer voor Almere uit een penalty
FC Utrecht A1 - FC Almere A1 8-1 (4-0). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER en HIER.