zaterdag 25 oktober 2008

Eerste thuis overwinning voor FC Utrecht A1

Op zaterdag 25 oktober 2008 speelde FC Utrecht op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen De Graafschap A1. Na 2x thuis verlies en 2x thuis een gelijkspel was het de eerste thuis overwinning van de Domstedelingen. In de eerste helft werd er flink gescoord en was de ruststand 4-0. In de rommelige tweede helft kwamen de Super Boeren nog  terug naar 4-2 en 5-3 en miste FC Utrecht nog een paar kansen.

Dsc00951 Dsc00960a Dsc00985

Er word matig begonnen aan de wedstrijd die doelpuntrijk gaat worden. De Graafschap kijkt al snel tegen een achterstand aan wanneer de bal slecht wordt weggewerkt uit de verdediging en Kali de bal over de verdediging en de doelman heen in het doel lobt. De Graafschap is van slag en Utrecht profiteert hier meteen van als Wolters via links er vandoor gaat en de bal snoeihard binnenschiet. Nog geen 3 minuten na de 2-0 van Wolters staat de doelman van de Graafschap weer te ver uit zijn goal en Rosario Almeida goed stoort. De afvallende bal wordt door Konus vanaf de zijlijn over de doelman in het doel geschoten. Binnen 20 minuten staat er al een stand van 3-0 op het scorebord. Toch blijft het spel slordig, ook aan Utrecht zijde. Het restant van de 1e helft kent nog 1 hoogtepunt wanneer Lilipaly een voorzet via rechts goed plaatst en Kali de bal zeer goed in het doel kopt. Utrecht gaat de rust in met 4-0 in een slordige 1e helft met een zeer zwak de Graafschap.
De 2e helft kent uitermate slordig verloop. Lees verder......

FC Utrecht A1-de Graafschap A1 5-3 (4-0) Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER en HIER.

Opstelling FCU : Roy Pistoor, Gevero Markiet, Bart Vriends, Tim Noordraven, Hamza Konus, Kaj Heerings, Anouar Kali (59' Zakaria Amrani), Stefano Lilipaly, Christian Gandu (70' Kenneth Mensah), Elson Rosario Almeida, Randy Wolters.