woensdag 15 oktober 2008

FC Utrecht A1 wint oefenwedstrijd van Delta Sport 1

Op woensdagavond 15 oktober 2008 speelde FC Utrecht A1 op het eigen trainingscomplex "Zoudenbalch" een oefenduel tegen het eerste elftal van Delta Sport uit Houten. Deze wedstrijd werd door FC Utrecht A1 met 5-1 gewonnen.

Het 1e doelpunt viel in de 26e minuut. Na een schot van Gandu en al dan niet een voet van Molleman of een Delta Sport-speler viel de 1-0 binnen. Nog binnen de minuut kreeg Konus de kans om de score te verdubbelen maar hij miste voor de goal de bal. Er waren nog een stuk of 4 goede kansen die de score konden uitbreiden maar deze werden niet benut. In de 42e minuut wist Delta Sport de gelijkmaker binnen te schieten, 1-1. 2 minuten later was er een goede voorzet van Gandu waarbij een Delta Sport-verdediger zijn eigen goalie passeerde. 2-1 was ook de ruststand.

Dsc00752 Dsc00756 Dsc00762

De 2e helft kwamen er wat wissels en duurde het 4 minuten toen Mensah een goede voorzet gaf aan Rosario Almeida en de 3-1 werd aangetekend. Delta Sport had in deze helft wat plaagstootjes en Utrecht de betere aanvallen. De Delta Sport-vlaggenist had de 2e helft een off-day met o.a. volgens hem een bal uit toen Wolters op snelheid los was van zijn tegenstander langs de lijn en af en toe zeer twijfelachtig buitenspel. Vervolgens besloot de scheids om maar geen rode kaart te trekken toen het shirt van Wolters getest werd nadat hij doorgebroken was. In de 85e minuut was het Lilipaly met een goed schot rand 16m voor de 4-1 en 2 minuten later was Lilipaly de aangever op Wolters die het nog een dunnetjes over deed met een snoei hard schoot van buiten de 16m, 5-1 en tevens de eindstand.

FC Utrecht A1 - Delta Sport 1 5-1 (2-1). Klik voor de wat donkere en licht bewogen foto's HIER.
  • 1-0 Gandu('26)
  • 1-1 Delta Sport ('42)
  • 2-1 e.d. (44')
  • 3-1 Rosario Almeida ('49)
  • 4-1 Lilipaly ('85)
  • 5-1 Wolters ('87)