zaterdag 18 oktober 2008

FC Utrecht A1 verliest thuis van Feyenoord A1

Op zaterdag 18 oktober 2008 speelde FC Utrecht A1 op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen Feyenoord A1. De gasten hadden wat last met de reis naar de Domstad i.v.m. met een file die was ontstaan na een ongeval. De wedstrijd begon daarom een kwartiertje later. De wedstrijd was allerminst van grote schoonheid en daarbij kreeg FC Utrecht A1 7 minuten voor tijd de deksel op de neus door de 1-2 te moeten incasseren en werden de 3 punten meegrnomen naar Rotterdam. Ondanks het verlies blijft FC Utrecht op een gedeelde 7e plaats.

Dsc00883 Dsc00887 Dsc00922

Slechte, maar spannende wedstrijd
Utrecht begint zenuwachtig aan de wedstrijd en heeft af en toe te veel ontzag voor de op papier grotere broer uit Rotterdam. Ondanks het zenuwachtige begin kan Feyenoord nog geen kansen crexc3xabren. Na 10 minuten heeft Kali een klein kansje, maar zijn schot beland in de handen van de doelman. Na 18 minuten heeft Feyenoord een scoringskans, deze wordt echter afgevlagd voor buitenspel. Utrecht blijft net als Feyenoord slecht voetballen met veel balverlies. Balverlies leidt er ook toe, dat Feyenoord na 23 minuten een dot van een kans om zeep helpt wanneer Utrecht op het middenveld slordig overspeelt en de bal verliest. Rosario Almeida schiet even later na goed voorbereiden van Lilipaly een grote kans ver over. Even later kan Wolters de bal via links voorzetten maar besluit zelf te schieten, de bal beland in het zijnet. Feyenoord schiet nog een bal net voorlangs waardoor 0-0 de ruststand is. Lees verder......

FC Utrecht A1 - Feyenoord A1 1-2 (0-0) Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER en HIER.

Opstelling FC Utrecht: Roy Pistoor, Gevero Markiet, Bart Vriends, Kai Heerings, Zinho Neves, Gianluca Nijholt, Stefano Lilipaly, Anouar Kali, Elson Rosario Almeida (82' Christian Gandu), Rafael Uiterloo, Randy Wolters.