maandag 21 juli 2008

Training FC Utrecht nu echt begonnen

Op maandag 21 juli 2008 begon de voorbereiding dan echt. Zaterdag was er de eerste training speciaal voor het publiek op het hoofdveld van trainingscomplex Zoudenbalch. Er waren er dan ook een kleine 1000. Op maandag was het andere koek. Er moest 2x getraind worden, om 10.30u en 14.30u.

Bij de ochtendtraining was een handje vol toeschouwers die de regen hadden getrotseerd. Zij zagen op het kunstgras dat er direct een suttlerun om de conditie te testen was. In de zogenaamde piepjestest liep Anouar Kali het langst door. Een-na-langst liep Barry Maguire en Randy Wolters einigde op de 3e plaats. De jonkies, maar ook de lichtste, hielden het dus het langst vol. Daarna volgde een redelijk pittig positiespel.

Dsc09570 Dsc09582 Dsc09584

Voor meer foto's van de training klik HIER.

Hoe de middagtraining is bekeken is onbekend gebleven bij de webmaster daar deze ook afwezig was. Er moest ook voor hem gewoon gewerkt worden. De mannen van van Hanegem moesten toch ook 's-middags nog ff redelijk aan de bak met het zogenaamde versnellingsspel. Ook gingen zij al trainend op de foto voor wat officiele promotie plaatjes. Al met al een pittig dagje voor de hoofdmacht van FC Utrecht die met een voorbereiding van 6 weken dan ook klaar moeten zijn voor direct een grote klus met de start van de competitie, thuis tegen PSV.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten