woensdag 23 juli 2008

1-3 winst in Harmelen

Woensdag, 23 juli 2008
FC Utrecht heeft de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen met 1-3 gewonnen. In Harmelen op het veld van SCH won de ploeg van een regioselectie bestaande uit spelers van v.v. De Meern, PVCV en SCH'44.

Het massaal toegestroomde publiek zag FC Utrecht in de eerste en tweede helft in twee verschillende samenstellingen voetballen. In de eerste vijfenveertig minuten werd er niet gescoord, maar er waren kansen genoeg. In de negende minuut was Alje Schut voor het eerst gevaarlijk met een harde kopbal die net over de kruising vloog. Na een kwartier liet Michael Silberbauer zien dat hij inderdaad een dynamische middenvelder is. Na een goede actie vanaf het middenveld zocht hij de diepte en schoot hij hard naast. Uiteindelijk kreeg FC Utrecht een tiental goede kansen, maar het was met name de keeper van de regioselectie die een doelpunt in de weg stond. Lees verder op www.fc-utrecht.nl.

Dsc09611_5 Dsc09653 Dsc09657

Regioteam Utrecht - FC Utrecht 1-3 (0-0) Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling 1e helft:Wesley de Ruiter, Tim Cornelisse, Francis Dickoh, Alje Schut, Nick Kuipers, Michael Silberbauer, Hans Somers, Gregory Schaken, Kevin Vandenbergh, Cedric van der Gun, Leroy George.

Opstelling 2e helft:Andre Krul, Tim Cornelisse, Sander Keller, Mick van der Kooy, Barry Maguire, Gregoor van Dijk, Loic Loval, Anouar Kali, Leroy George, Kevin Vandenbergh, Randy Wolters.