zaterdag 13 juli 2013

Degelijk FC Den Bosch wint niet van team VVCS

FC Den Bosch heeft vanmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Team VVCS. De Bosschenaren speelden zeventig minuten sterk, maar na veel wissels aan Bossche zijde wist VVCS vlak voor tijd toch nog een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Onder toeziend oog van Kevin Begois en Arjan Ebbinge speelde FC Den Bosch vooral defensief erg georganiseerd. Onder aanvoering van Stefan Stam gaf de ploeg van Ruud Kaiser weinig tot niets weg. Erg veel kansen werden er echter niet gecreëerd. Randy Wolters schoot voorlangs, even later kopte Ralf Seuntjens in de handen van VVCS-doelman Wesley de Ruiter, na een mislukte halve volley van Furghill Zeldenrust. Dezelfde Ralf Seuntjens werd in de rust gewisseld voor Alexander Mols. De tweede helft was twee minuten oud toen die uit één van zijn eerste balcontacten de bal in de verre hoek binnenschoof. Daarna begon FC Den Bosch meer te wisselen, waardoor Team VVCS wat beter in de wedstrijd kon komen. Zes minuten voor tijd benutte Evert Brouwers een vrije trap. Daarmee werd de eindstand bepaald op 1-1.
FC Den Bosch - team VVCS 1-1 (0-0)Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER

Opstelling FC Den Bosch 1e helft: S. van Beers, Rutten, De Bock, Stam, Cruz Vicente, Van den Broek, Kilic, Bakx, Zeldenrust, Seuntjens, Wolters.

Opstelling FC Den Bosch 2e helft: S. van Beers, Rutten (62' Tahapary), De Bock (62' Hofstede), Stam (62' Buitenhuis), Cruz Vicente (54' Casper van Beers), De Looijer, Boddaert, Bakx (70' Statie), De Vogel, Mols, Wolters (70' Boulghalgh).