vrijdag 19 oktober 2012

Knappe zege FC Den Bosch, Randy scoort de winnende goal

DEN BOSCH - FC Den Bosch boekte een knappe overwinning op Cambuur Leeuwarden. Met een onwaarschijnlijk doelpunt besliste invaller Randy Wolters een kwartier voor tijd de wedstrijd: 2-1 FC Den Bosch had het in het eerste kwartier lastig. Vooral de diepgang van middenvelder Erik Bakker zorgde voor veel problemen. Het was niet verwonderlijk dat hij de eerste kans kreeg na matig ingrijpen van Tim Hofstede. Doelman Kevin Begois voorkwam door goed uit te komen een vlotte tegentreffer. Daarna kreeg FC Den Bosch wat meer controle over de wedstrijd. Dat mondde uit in twee kansen voor Ralf Seuntjens. Uit een hoekschop probeerde hij de bal in de korte hoek te schieten, maar doelman Dennis Telgenkamp redde. Na de mooiste combinatie voor de pauze kwam de lange spits oog in oog te staan met de doelman van Cambuur. Die kans was aan hem niet besteed.
Randy Wolters met een vlammend schot maakt hij de 2-1 en de scheidsrechter stond weer eens in de weg!!

De tweede helft was een stuk boeiender. Uit een pass van Ralf Seuntjens zette Benjamin van den Broek zijn ploeg meteen na de rust op voorsprong. Via de lange spits Michiel Hemmen sloegen de Friezen vijf minuten later alweer terug. Door een dubbele gele kaart voor Tim Bakens gingen de Bosschenaren met een man meer de slotfase aan. Die kaart was niet beslissend, wel de knal waarmee Randy Wolters zijn ploeg vanaf dertig meter de volle winst bezorgde.

FC Den Bosch - sc Cambuur 2-1 (0-0) Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Opstelling FC Den Bosch: Kevin Begois, Joey Brock, Jelle de Bock, Tim Hofstede, Moreno Rutten, Maarten Boddaert (45' Randy Wolters), Bart van Brakel, Benjamin van den Broek, Jeffrey Vlug, Tom van Weert, Ralf Seuntjens (72' Enzo Boldewijn).