dinsdag 7 februari 2012

FC Emmen verlies oefenduel tegen Meppen

Lees verslag van rtvdrenthe.nl

VOETBAL - FC Emmen heeft het oefenduel tegen sv Meppen nipt verloren. In Duitsland werd het 1-0, door een goal die op slag van rust werd gemaakt. FC Emmen-trainer René Hake stuurde in de eerste helft zijn basisopstelling van aanstaande vrijdag (wanneer Emmen op bezoek moet bij MVV) het veld in. Daarin was plaats voor Eldridge Rojer, die als centrumspits stond opgesteld.
Van de nieuwelingen was Mehmet Boztepe nog niet van de partij, vanwege hamstringproblemen. Renaldo Jongebloet speelde alleen in de tweede helft. Met Josip Baric en Karel IJzerman werden ook nog een A- en B-junior van de vv Emmen ingezet. 

De beoogde tweede doelman Ismael Oruc en verdediger Arsenio Halfhuid waren ook van de partij maar zijn nog steeds niet speelgerechtigd.

Opstelling FC Emmen eerste helft: Zeinstra; Kunst, Fischer, Koenders, Sterk, De Groot, Velda, Bemba, Hunting, Rojer, Wolters.

Opstelling FC Emmen tweede helft: Oruc; Huntink, Halfhuid, De Groot, Sterk (60. IJzerman), Mravec, Metaj, Poldervaart, Jongebloet, De Visscher, Wolters (60. Baric).
©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten