maandag 20 februari 2012

FC Emmen moet meerdere in FC Den Bosch erkennen

Lees het verslag van fcemmen.nl

FC Emmen is er niet geslaagd FC Den Bosch één of meerdere punten afhandig te maken. De Brabanders wonnen met 2-1 en gelet op het spelbeeld mocht de thuisploeg daar ook nog tevreden mee zijn.

Het viel niet mee wat FC Emmen liet zien, natuurlijk was FC Den Bosch een goede tegenstander maar het verweer van de roodwitten was aan de povere kant. Waar voor de winterstop met compact spel diverse puntjes werden gepakt, was het nu een ietwat rommelig geheel. Weinig combinaties terwijl te veel duels gingen verloren betekent doorgaans dat er ook weinig kansen worden gecreëerd en aan dat beeld voldeed FC Emmen voor de pauze volledig. Vijf hoekschoppen werden wel afgedwongen tegen de gasten slechts twee in de eerste 45 minuten maar gevaarlijke momenten vloeiden daaruit niet voort. Ook FC Den Bosch was in die fase nauwelijks gevaarlijk maar liet de bal wel veel beter rond gaan. De 0-1 na een dik kwartier spelen was wel met volledige medewerking van de Emmer verdediging tot stand gekomen met rechtsback Jorrit Kunst in een negatieve hoofdrol. Hij passte naar binnen richting Bart de Groot maar deed dat onzuiver waardoor FC Den Bosch via Jeffrey Vlug en Paco van Moorsel razendsnel richting FC Emmen goalie Harm Zeinstra kon oprukken. De Emmer sluitpost keerde nog in eerste instantie maar tegen de rebound via spits Ralf Seuntjes was hij niet bestand: 0-1. Dat was het dan ook wel zo ongeveer in een matige eerste helft. Lees verder........



 
 
FC Emmen-FC Den Bosch 1-2. Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.
 
Doelpunten: 17. Seuntjes 0-1, 54. Van Brakel 0-2, 87. Sterk 1-2.
Scheidsrechter: Gerritsen.
Gele kaarten: Wolters (FC Emmen), Buitenhuis, Van Brakel, Hofstede (FC Den Bosch).
Toeschouwers: 2005.
 
Opstelling FC Emmen: Zeinstra; Kunst, Fischer, Koenders, Sterk, Boztepe, Velda, De Groot, Bemba (68. Görtz), Wolters, Rojer (60. Jongebloet).
 
Opstelling FC Den Bosch: Begois; Buitenhuis, Van Dinter, Hofstede, Van Buuren, De Looyer (83. Van den Broek), Van Moorsel, Van Brakel, Reniers (68. Nepomuceno), Seuntjes (87. Boddaert), Vlug.
 
©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten