vrijdag 5 augustus 2011

FC Emmen laat de punten in Eindhoven liggen

Lees het verslag van fcemmen.nl

FC Emmen heeft de eerste wedstrijd van het seizoen niet tot een goed einde weten te brengen. In Eindhoven werd met 3-0 van de plaatselijke FC verloren. Bij rust stond het 1-0.

 IMG_3579 IMG_3729 

"We hadden een slechte start'', reageerde een teleurgestelde trainer René Hake. "Die 1-0 was nochtans een toevalstreffer, dat kan een keertje gebeuren. Daarna probeerden we meer druk naar voren te zetten en dat lukte deels ook wel. Na de rust kregen we echter te snel die 2-0 om de oren. We moesten vervolgens meer risico nemen, maar dat leverde niets op. In zo'n fase kun je ook tegen een goal oplopen en dat gebeurde kort voor tijd dan ook nog. Al met al wel een geflatteerde nederlaag.''

FC Eindhoven - FC Emmen 3-0 (1-0). Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Doelpunten: 13. Koc 1-0, 48. Makriavala 2-0, 89. Van Boekel 3-0.
Scheidsrechter: Abbink.
Toeschouwers: 1903.

Opstelling FC Eindhoven; Swinkels; Vanbelle, Rossen, Van der Rijt, Tahapary, Lucius, Van Boekel, Van Son, Bah (67. Kantelberg), Makiavala (88. Kamara), Koc (84. Vansimpsen).

Opstelling FC Emmen: Zeinstra; Kunst, Fischer (46. Koenders), De Groot, Metaj, Velda, De Visscher, Mravec (65. Görtz), Do Rosario Almeida, Ter Heide, Wolters (80. Poldervaart).

IMG_3534 
Voor Randy Wolters was er nog een verrassing. De (uit)supportersgroep uit het Zuid-Hollandse Noorden hadden een spandoek gemaakt met zijn afbeelding erop.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten