maandag 28 september 2009

Jong FC Utrecht moeiteloos langs Jong VVV

Op maandag 28 september 2009 speelde Jong FC Utrecht zijn 2e thuis competitiewedstrijd tegen Jong VVV op het eigen trainingscomplex "Zoudenbalch". De donkere wolken boven het veld van de Domstedelingen bleken voor de Venlonaren te zijn. Met een 5-2 verlies werden de Limburgers naar huis gestuurd.

Dsc05488 Dsc05490 Dsc05495

Jong FC Utrecht begon voortvarend. In de 4e minuut stoomde Erixon Danso op naar de Limburgse 16m. Op tijd speelde hij Ingmar Maayen aan die voor de 1-0 aantekende. De jonge Domstedelingen hadden het betere van het spel en Jong VVV kon niet echt gevaarlijk worden. Toch was het de Limburgers die in de 29e minuut op gelijke hoogte kwamen na een goede en snelle actie van Soufiane Dadda, 1-1. Lang duurde het gelijke spel niet. Binnen de minuut was het Leroy George die zijn man uitspeelde en een goede voorzet met zijn linkerbeen afleverde. Waarna Frank van der Zwan goed de 2-1 binnenschoot. Weer 5 minuten later was het Erixon Danso met een snelle solo vanaf de middenlijn die de 3-1 mooi binnenschoot. Nog voor de rust deelde Jong FC Utrecht nog een flinke tik uit. Leroy George had een goed afstandschot van ongeveer 20m die maar half gestopt werd door de goalie van VVV. Uit de rebound kon Ingmar Maayen van dichtbij de 4-1 binnentikken.

Dsc05521 Dsc05532 Dsc05547

Na de thee was het spelbeeld het zelfde. Jong FC Utrecht domineerde en Jong VVV die mondjesmaat probeerde wat aan de stand te veranderen. In de 62e minuut kreeg ook Randy Wolters zijn eerste competitie-minuten, hij verving Erixon Danso. De snelle Leidenaar viel op linkshalf goed in. In de 70e minuut was het wederom Soufiane Dadda met een goede actie die de 4-2 op het scorebord zetten. Dit was het enige verweer wat de Limburgers nog in huis hadden. Het slot was ook voor Jong FC Utrecht. In de 90+1e minuut werd Frank van der Zwan goed weggestuurd, met een goed schot passeerde hij de VVV-goalie en zette daarmee de 5-2 als eindstand op het scorebord. Een verdiende winst voor Jong FC Utrecht.

Jong FC Utrecht - Jong VVV 5-2 (4-1). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling Jong FC Utrecht: Wesley de Ruiter, Edwin Soenarto, Mike vd Kooij, Bart Vriends, Davy Bulthuis, Leroy George(79' Nick de Jong), Barry Maguire, Ken van Mierlo(86' Kevin Huijsman), Ingmar Maayen, Frank vd Zwan, Erixon Danso(62' Randy Wolters).

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten