woensdag 18 februari 2009

FC Utrecht A1 wint van Theole o23

Op woensdagavond 18 februari 2009 speelde FC Utrecht A1 op het kunstgras van het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" een oefenwedstrijd tegen Theole onder 23. Langs de kant werd al gesuggereerd dat Tim Cornelisse extra speeltijd ging maken bij de A1. Het was echter stagespeler Justin (geen achternaam bekend) die op de rechtsback-positie met zijn uiterlijk gelijkenis vertoonde met de reserve-aanvoerder van de hoofdmacht van FC Utrecht en geen onverdienstelijke wedstrijd speelde.

De selectie van trainer/coach Harry Suvee won de wedstrijd met 2-0. In de 9e minuut schoot Randy Wolters op de binnenkant paal en de rebound werd door een Theole-verdediger binnen gelopen. In de 32e minuut was het Maikel de Harder met een schot van de rand 16m die de keeper verraste met de 2-0. Vorige week, 11 februari, werd er ook een oefenwedstrijd gespeeld. Toen werd er met 3-1 gewonnen van Kampong 1.

Zaterdag a.s.staat er weer een belangrijke competitiewedstrijd op het programma. Als de weergoden het toelaten wordt er dan thuis gespeeld tegen FC Groningen A1.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten