zaterdag 7 februari 2009

FC Utrecht A1 pakt 3 belangrijke punten bij Sparta Rotterdam A1

Op zaterdag 7 februari 2009 speelde FC Utrecht A1 een belangrijke inhaalwedstrijd uit en bij Sparta Rotterdam. De medische staf besloot geen risico te nemen met Randy Wolters die dan ook geen toestemming kreeg om te spelen vandaag. Vanaf de tribune zag de snelle aanvaller dat er gewonnen werd van de kampioen van vorig jaar.

Dsc01887 Dsc01888 Dsc01910

Al in de 1e minuut was het Hamza Konus die besloot om de hoge bal in een keer op zijn slof te nemen waarna de Sparta-goalie geklopt werd, 0-1. Daarna ging het over en weer. FC Utrecht met de wind mee had het iets gemakkelijker dan de Spartanen. Tot echte doelrijpen kansen kwam het niet. In de 40e minuut was het een vrije trap van Stefano Lilipaly die richting goal schoot. Hamza Konus zette goed druk op zijn directe tegenstander die daardoor met een kopbal in zijn eigen doel kopte, 0-2. Vlak voor rust miste Anouar Kali nog een aardige kans om de voorsprong te vergroten en de deur helemaal op slot te gooien. In de 2e helft werd het wat fysieker en viel er hier en daar een gele kaart. Het werd dan ook meer vechtvoetbal dan goede combinaties. Nu hadden de Spartanen de wind in de rug en werd het voor de Domstedelingen wat moeilijker. Over en weer waren er wat mogelijkheden maar echt gevaarlijk werd het niet. Waardoor er 3 belangrijke punten mee naar de Domstad werden meegenomen.

Sparta Rotterdam A1 - FC Utrecht A1 0-2 (0-2) Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER en HIER.

Opstelling FC Utrecht A1: Roy Pistoor, Gevero Markiet, Tim Noordraven, Bart van Wieringen, Bart Vriends, Gianluca Nijholt, Stefano Lilipaly, Anouar Kali (82' Jean-Pierre Kerkeboom) , Elson Rosario Almeida, Jorgin Rijkland (84' Kenneth Mensah) Hamza Konus (68' Fernon Haselhoef).