zaterdag 28 februari 2009

FC Utrecht A1 verliest ook van rode lantaarndrager

Op zaterdag 28 februari 2009 speelde FC Utrecht A1 op het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen de hekkensluiter van de competitie Vitesse/AGOVV A1. De gasten uit Arnhem wisten echter de 3 punten mee te nemen en stegen daardoor op doelgemiddelde één plaatsje en gaven de rode lantaarn over aan De Graafschap A1.

Dsc02022 Dsc02056 Dsc02070

FC Utrecht A1 deed op de laatste dag van de maand februari zichzelf geen goede dienst. Voor de 2e week achter elkaar speelde het een matige wedstrijd. In de 1e helft had FC Utrecht op 2-0 voorsprong kunnen staan na de goede kansen van Bart van Wieringen en Stefano Lilipaly. Echter zij schoten over danwel naast waardoor de ruststand 0-0 was. In de 2e helft hadden de Arnhemmers het betere van het spel. Bij een vrije trap wordt de bal in de korte hoek binnengeschoten. Later wordt er  in de eigen 16m hands gemaakt en wordt de penalty goed wordt ingeschoten. Bij de 3e tegentreffer wordt er zeer knullig verdedigd. Vlak voor tijd is er nog wel de eretreffer van Stefano Lilipaly, een mooi afstandschot in de kruising. Behalve 3 punten in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam was er dus deze week Vitesse/AGOVV, vorige week FC Groningen en voor de winterstop ADO Den Haag, 3 thuiswedstrijden 0 punten. De komende weken zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Daar de concurentie met maar 3 punten achterstand op de loer ligt.

FC Utrecht A1 - Vitesse/AGOVV A1 1-3 (0-0) Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.