zaterdag 13 december 2008

FC Utrecht A1 krijgt klop van ADO Den Haag A1

Op zaterdag 13 december 2008 speelde FC Utrecht A1 van wege het koude weer op het kunstgras van het eigen jeugdcomplex "Zoudenbalch" tegen ADO Den Haag A1. Trainer/coach Harry Suvee moest het doen zonder de afwezige Tim Noordraven, de geblesseerde Zinho Neves en de geschorsten Bart Vriends en Randy Wolters.

In het eerste half uur was het veldspel redelijk gelijkwaardig behalve bij 2 momenten waarbij de Domstedelingen het verdedigend lieten afweten. Bij een corner kwam de centrale ADO-verdediger mee en die kon ongehinderd binnenkoppen en bij een counter waarbij op goal werd geschoten ging de bal via een Utrecht-verdediger over de goallijn. Het enige echte gevaar in de 1e helft van FC Utrecht kwam van een schot uit de 2e lijn.

Dsc01423 Dsc01428 Dsc01458

In de 2e helft deden de Domstedelingen binnen 30 seconden zichzelf de das om toen vanaf de aftrap ADO Den Haag de 0-3 maakte. De Hagenaars gingen met de voorsprong wat makkelijker voetballen en FC Utrecht zocht naar de aansluitingstreffer. Die kwam er wel maar niet voordat de 0-4 op het scorebord kwam. Na de 1-4 was er nog een goede gestopte penalty van Roy Pistoor. Bijna was er nog de 2-4 maar de ADO-keeper tikte de bal net via de lat over en keurde de scheidsrechter de goal uit een vrije trap van Anour Kali af omdat hij niet gefloten had. Met achterin 1 op 1 en een verdediger en middenvelder voor 2 aanvallers probeerden FC Utrecht het nog. Echter het mocht niet baten en met de ruimte achterin kon ADO Den Haag nogmaals scoren en kreeg FC Utrecht A1 dus met 1-5 klop.

FC Utrecht A1 - ADO Den Haag A1 1-5 (0-2). Voor meer wedstrijdfoto's klik HIER en HIER.

Opstelling: Roy Pistoor, Gevero Markiet, Sjoerd Molleman ('69 Zakaria Amrani), Kai Heerings, Hamza Konus ('69 Jorgin Rijkland), Jean-Pierre Kerkebom, Anouar Kali ('76 Otman El Kabir), Stefano Lilipaly, Elson Rosario Almeida ('84 Kenneth Mensah), Rafael Uiterloo, Christian Gandu