maandag 16 mei 2016

Randy Wolters schiet GA Eagles definitief naar finale playoffs

Randy Wolters speelde in de competitie niet tegen zijn oude werkgever. Een blessure en schoring weerhield de ex-VVV-Venlo-er hiervan. De 1e playoffwedstrijd in Deventer was zoals GA Eagles trainer Hans de Koning omschreef een mannelijke wedstrijd. Randy was betrokken bij een paar duels waaronder de overtreding die leidde tot een penalty die de 1-0 winst opleverde. Het optreden van de linkeraanvaller werd door de Limburgers niet in dank afgenomen. In De Koel kreeg de Ealges aanvaller dan ook meer dan een warm onthaal. 90 minuten lang bij elk balcontact kreeg Randy fluitconcerten en verwensingen naar zijn hoofd. Randy hield echter zijn "cool" in De Koel en schoot in blessuretijd de Limburgse hoop aandiggelen door de 2-2 binnen te schieten en VVV-Venlo uit te schakelen in de playoffs.

VVV-Venlo - Go Ahead Eagles 2-2 (2-1)Voor alle foto's klik HIER.