dinsdag 2 november 2010

Vorige week uitglijder, deze week weer winst

Op dinsdag 2 november 2010 speelde Jong FC Utrecht op het eigen trainingscomplex "Zoudenbalch" tegen Jong FC Volendam. Was er vorige week de uitglijder in Den Bosch, deze week werd er weer gewonnen en wel met 4-2. Met puntverlies bij de concurrentie is het verschil weer 8 punten op de nummer 2.

IMG_9868IMG_9854IMG_9845

Na de grote nederlaag van vorige week in Den Bosch heeft Jong FC Utrecht de draad weer opgepakt. Thuis werd Jong FC Volendam verdiend verslagen met 4-2. De ruststand was 3-0. Vooral de 3-0 van Evert Brouwers verdiend speciale aandacht.
Jong FC Utrecht heeft de vieze smaak van de nederlaag tegen Jong FC Den Bosch snel weggespoeld. FC Utrecht herinnert zich nog goed de krappe overwinning in het Palingdorp en wil het vanavond per sé niet zover laten komen. In de 31e minuut opent Atilla Yildirim de score vanuit een voorzet van Tommy Oar. Één minuut later geeft de schutter een assist op Evert Brouwers die de 2-0 op het scorebord brengt. Via een prachtige lob van net buiten het 16-metergebied lijkt Evert Brouwers de wedstrijd vlak voor rust in het slot te gooien.

IMG_9893IMG_9886IMG_9884
Niets is minder waar. In de 54e en 62e minuut komen de gasten uit Volendam snel dichtbij. Uit een corner van Evert Brouwers kopt Dave Bulthuis de 4-2 binnen. Deze tegenslag komt Jong FC Volendam niet meer te boven. In de 85e minuut maakt A1-speler Enzio Boldewijn zijn competitiedebuut voor Jong FC Utrecht. Er is ook nog slecht nieuws. De definitieve diagnose over de blessure van Stefano Lilipaly blijkt een gebroken middenvoetsbeentje te zijn.
(verslag fcutrechtjeugd.nl)

Jong FC Utrecht - -Jong FC Volendam 4-2 (3-0). Klik voor meer wedstrijdfoto's HIER.

Opstelling FC Utrecht: Erik Cummins, Gévero Markiet, Kai Heerings, Bart Vriends, Dave Bulthuis, Adam Sarota, Kevin Huijsman, Zakaria Amrani, Tommy Oar (60' Randy Wolters), Attila Yildirim (85' Enzio Boldewijn), Evert Brouwers.