vrijdag 13 januari 2012

FC Emmen met miniselectie naar gelijkspel

Lees het verslag van fcemmen.nl

FC Emmen zorgde voor een primeur in het betaalde voetbal door in de uitwedstrijd tegen FC Oss met slechts dertien spelers te verschijnen. Dat was alles wat trainer René Hake op de been kon brengen. Ondanks deze forse handicap sleepte de miniselectie een zeer verdienstelijk gelijkspel uit het vuur. En gelet op de kansen had het best een driepunter mogen zijn.

Mocht trainer Hake met een gevoel van in de steek te zijn gelaten rondlopen, heeft hij daartoe alle reden. De omstandigheden waaronder hij moet werken zijn tamelijk uniek maar dan in negatieve zin. Er was niet eens een tweede doelman voorhanden hoewel met de gegadigde, HSC ’21 keeper Melvin Koetsier, wel persoonlijk overeenstemming is bereikt. Op het aan de pers verstrekte opstellingsformulier stond zelfs keeperstrainer Richard Moes als wissel vermeld maar dat bleek op een misverstand te berusten. Natuurlijk waren er daarnaast nog vier andere spelers wegens blessures en een schorsing niet beschikbaar maar dat is in deze fase van de competitie eerder regel dan uitzondering. Een telefoontje naar de vrienden in Heerenveen hielp ook al niet want iedereen was op reis. Verder dacht FC Emmen net voor de winterstop eindelijk een vaste groep fanatieke supporters te hebben gevonden die de ploeg door dik en dun leek te willen steunen maar ook zij lieten de selectie zakken. Lees verder....





FC Oss - FC Emmen 1-1 (0-0). Voor alle wedstrijdfoto's klik HIER.

Doelpunten: 81. Metaj 0-1, 82. Van der Sloot 1-1.
Scheidsrechter: Lindhout.
Gele kaart(en): Van de Sande (FC Oss), Huntink, Metaj, Koenders (FC Emmen).

Opstelling FC Oss: Arends, Van Muyen, Huijsman, Grootfaam (89. Antonio Stankov), Kapralik, Simone, Van der Sloot, Keizer, De Ruiter (65. Koot), Bieber, Van de Sande (85. Nelemans).

Opstelling FC Emmen: Zeinstra, Kunst, Görtz, Fischer, Koenders, Velda, De Groot, Bemba (65. Sterk), Huntink, Wolters (77. Mravec), Metaj.

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten