maandag 27 juni 2011

1e training FC Emmen

Op maandag 27 juni om 10.00 uur zou het beginnen, de 1e training van FC Emmen. Twee handen vol supporters, natuurlijk de beeldende en schrijvende pers waren op tijd. Vol verwachting hoe de Emmenselectie er uit zou zien. Het werd 10.45u toen de technische staf en de selectie binnendruppelde op het sportcomplex van Angelslo.

De namen die al bekend waren: Harmen Kuperus, Kevin Görtz, Sander Fischer, Jorrit Kunst, Randy Rustenberg, Michel Poldervaart, Kay Velda, Randy Wolters, Ruud ter Heide, Eldridge Rojer(kwam op krukken toch langs), Jeffrey de Visscher. Met als toevoeging Bart de Groot die transfervrij is overgekomen.

IMG_1128

Daarbij de Heerenveen huurlingen; Johnny de Vries(ovb) en Harm Zeinstra(ovb).
De testspelers Cenk Uguz(HSC'21), Frank Danquah (Ajax jeugd en heeft in verleden gespeeld voor Newcastle United), Sammuel de Almeida Cardoso (2005-2008 Feyenoord, Braziliaans jeugdinternational) en Kevin Cameron (Haaglandia, jeugd ADO Den Haag en Beloften Vitesse).
Vervolgens liepen er nog een handje vol Heerenveen Beloftenspelers, waaronder; Enzo Huntink, Faysel Shayesteh, Doke Schmidt. Ook Heerenveen Beloftentrainer Jan de Jonge was aanwezig.
Ik ben toch benieuwd wie er van deze spelers blijven en/of gaan afvallen.

IMG_1136
IMG_1154

Voor alle foto's van de 1e training van FC Emmen klik HIER

©JW

Geen opmerkingen:

Een reactie posten