vrijdag 22 april 2011

FC Emmen stelt teleur tegen FC Den Bosch

Op vrijdag 22 april 2011 speelde FC Emmen in het eigen Univé stadion tegen FC Den Bosch. Randy Wolters had wederom een basisplaats en kwam oud FC Utrechtploeggenoten Kees van Buuren en Wesley de Ruiter respectivelijk rechterverdediger en doelverdediger letterlijk als directe tegenstander tegen. Buiten zijn maatje de Ruiter was ook FC Den Bosch-trainer Alfons Groenendijk een stadsgenoot.

FC Emmen begon goed aan de wedstrijd, echter in de 19e minuut was er weer zo'n kantelmoment die de Drenthenaren de afgelopen maanden parten speelt. Dit keer een penalty en de 0-1. Hierna glipte de wedstrijd langzaam uithanden. Vervolgens waren er wederom uitstandaard situaties tegendoelpunten en was er het verlies van 0-3.
Randy Wolters kon na een tik tegen de kuit de wedstijd niet uitspelen. Na 2 blessurebehandelingen moest de aanvaller het veld in de 59e minuut verlaten.