dinsdag 8 maart 2011

Oefenwedstrijd: FC Emmen - Jong FC Groningen

Op dinsdag 8 maart 2011 speelde FC Emmen een oefenwedstrijd tegen de Beloften van FC Groningen op het sportcomplex van Gronitas in Groningen.

In de eerste helft scoorde Radovan Mitrovic namens FC Emmen. Vijf minuten na de rust kwam de 1-1 van de voet van Kelvin Bossman. Omstreeks de 60e minuut maakte Wouter Vente van FC Groningen de 2-1. Vijf minuten voor tijd was het Bart de Groot die de 2-2 maakte en in de slotfase bepaalde Tjaronn Chery de eindstand op 2-3.

6_Groningen2_FC Emmen_4
(Foto: Bennie Wolbers)

Randy Wolters speelde de gehele wedstrijd, voornamelijk als rechtsbuiten. Hij had nog de mogelijke 2-4 op zijn schoen, echter zijn schot miste achteraf kracht waardoor de Groningse goalie de bal makkelijk kon pakken.

Vrijdag a.s. wacht er weer een belangrijke wedstrijd in de laatste periode en tevens streekderby tegen BV Veendam.